میوه ,لواشک ,آلوچه ,فرآوری ,تولید ,آزمون ,آلوچه فرآوری ,تولید لواشک ,فرآیند تولید ,فرآورش لواشک ,اصول آماده
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه89

فهرست مطالب

فصل اول : مواد اولیه تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-1- میوه ها

1-1-1- طبقه بندی میوه ها

2-1-1-1- میوه های آلویی

3-1-1-1- میوه های توتی یا انگوری

2-1-1- میوه های سیبی

1-2-1-1- سیب

2-2-1-1- گلابی ها

3-1-1- میوه های آلویی

1-3-1-1- گیلاس ها

2-3-1-1- هلو ها

3-3-1-1- شاه توت ها ، تمشک ها و توت فرنگی ها

4-1-1- میوه های توتی و انگوری

1-4-1-1- میوه های خانواده مرکبات

2-4-1-1- میوه های توتی دیگر

5-1-1- ترکیب شیمیایی میوه ها

2-1- پکتین

3-1- نشاسته

1-4- آب

5-1- اسید های آلی

6-1- شیرین کننده های طبیعی

1-7- نمک طعام

8-1- تمر هندی

9-1- قره قروت

فصل دوم &ndash اصول آماده سازی و فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-2- اصول آماده سازی

1-1-2- شستشو

2-1-2- جدا سازی

3-1-2- تجهیزات خرد کردن

2-2- اصول فرآورش لواشک و آلوچه فرآوری شده

فصل سوم &ndash فرآیند تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-3- لواشک

2-3- آلوچه ( گوجه درختی )

3-3- ویژگی های لواشک و آلوچه فرآوری شده

4-3- فرآیندتولید لواشک

5-3- فرآیند تولید آلوچه فرآوری شده

6-3- فساد لواشک و آلوچه فرآوری شده

فصل چهارم آزمون لواشک و آلوچه فرآوری شده

1-4- نمونه برداری

2-4- آزمون عوامل ناپذیرفتنی

3-4- آزمون رنگ

4-4- آزمون بو و طعم

5-4- آزمون ضخامت لواشک

6-4- آزمون های شیمیایی

7-4- آزمون های میکروبی

فصل پنجم &ndash کلیات در راستای شناسایی محصول

فصل ششم &ndash مطالعات فنی

ضمیمه

منابع

پیش گفتار

لواشک و آلوچه فرآورده هایی هستند که از گوشت برخی انواع میوه پس از عملیات های
جداسازی ، شستشو ، پخت..... و افزودن مواد اختیاری مجاز مانند نمک ، شکر و اسیدهای آلی تولید می گردند . این محصولات غالبا از میوه های درجه 2 ( که بازار پسندی کمتری دارند ) و میوه های مازاد در مصرف بازار تهیه می شوند . لواشک و آلوچه فرآوری شده از دیر باز به عنوان تنقلات مصرفی خانوارها ی ایرانی کاربرد داشته است . تولید این محصول علاوه بر جلوگیری از ضایعات میوه ها به دلیل ارزش غذایی بالا به ویژه از نظر میزان مواد معدنی و ویتامین ، قابلیت نگهداری طولانی مدت و طعم مطلوب همواره مورد توجه بوده است . این فرآورده ها به عنوان چاشنی نیز در مواد غذایی گوناگون استفاده می شوند .

امروزه ازدیاد محصولات کشاورزی و بالا رفتن فرهنگ جامعه در جهت مصرف فرآورده های غذایی به داشتی سبب گردیده است که تولید محصولات مذکور از قالب سنتی به نیمه سنتی و صنعتی سوق یابد . به دلیل دسترسی آسان به مواد اولیه سهولت تهیه و هزینه سرمایه گذاری اولیه اندک ، صنعت تولید لواشک و آلوچه فرآوری شده بهداشتی به سرعت گسترش یافته است .

ارائه محصولاتی با کیفیت مطلوب چندان ساده نمی باشد . از یک سو ماهیت محصولات تولیدی که جزء تنقلات سنتی کشورمان می باشند ، زمینه مناسبی را برای صادرات این فرآورده ایجاد
می نماید و از سوی دیگر قشر اصلی مصرف کنندگان داخلی این محصولات که کودکان می باشند لزوم توجه به کیفیت بهداشتی و مرغوبیت کالاهای مذکور را حائز اهمیت به سزایی می نماید . لذا انجام پژوهش توسط واحد های تحقیق و توسعه کارخانجات مربوطه ونیز دانشکده های صنایع غذایی ، کشاورزی و تغذیه کشور ضروری می باشد .



دریافت‌فایل



ادامه مطلب
منبع اصلی مطلب : فروش فایل 2
برچسب ها : میوه ,لواشک ,آلوچه ,فرآوری ,تولید ,آزمون ,آلوچه فرآوری ,تولید لواشک ,فرآیند تولید ,فرآورش لواشک ,اصول آماده
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

سبد بلاگ : تحقیق در مورد روش صنعتی تولید لواشک وآلوچه فرآوری شده